Чиновниця з Індонезії Сітті Хікмаватті заявила, що жінка може випадково завагітніти в басейні через "впущение" чоловіче сім'я, яке здатне довго зберігати активність у воді.

Дівчина в басейні, pxhere

Також Сітті розповіла, що в басейні люди виставляють свої тіла всім на огляд, і хтось із чоловіків може збудитися.

"Відбувається еякуляція, яка може викликати вагітність", - заявила вона.

Дана заява державним службовцем викликало бурхливий скандал не тільки в Індонезії, але і в інших країнах. Також почали надходити заклики звільнити чиновницю, яка "несе безвідповідальну нісенітниця".

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Сітті намагалася пояснити, що таким чином вона висловлювала свою думку, а не науково обґрунтовану точку зору. Однак скандал відбувся, і тепер кар'єра чиновниці стоїть під загрозою.

У свою чергу, керівник Асоціації докторів Індонезії Назар заспокоїла жінок, пояснивши, що таким шляхом завагітніти в басейні нереально. Чоловічі сперматозоїди і справді якийсь час зберігаються у воді. Але тільки не в басейні, де під впливом хлору та інших хімікатів вони гинуть в лічені секунди.

Дівчина в басейні, pxhere

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що згубний вплив анестезії доводить породіль до самогубства.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Барановська бурхливо відреагувала на чутки про вагітність від Максима Галкіна.

Також "Знай.ua" писав, що скандальна телеведуча Лєра Кудрявцева зізналася у трьох спробах ЕКЗ.