В Російській Федерації вище керівництво країни несподівано висловило бажання заборонити громадянам робити татуювання. Так, перший заступник голови комітету Держдуми з освіти і науки Геннадій Онищенко порівняв татуйованих матерів з "приліжковими килимками з арабесками".

Про це стало відомо завдяки повідомленню одного з російських видань.

Татуювання для дівчат: плече
Татуювання для дівчат: плече https://www.velvet.by/

Також Геннадій Онищенко назвав бажання зробити татуювання проявом духовної інтелектуальної кризи. За його словами, мода на татуювання є примітивною і туземною, оскільки туземці малюють "потворні маски" від безвиході, щоб нібито налякати духів. Депутат обурився, що цим займається і цивілізоване суспільство, молоді жінки і матері.

Тату // gettyimages
Тату // gettyimages

Популярні новини зараз
Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Медична помилка перетворила життя українки на пекло: "Те, що ви вижили – це феномен" Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

"Ну, пройде ця гарячка ендокринна, коли надмірне виробництво гормонів статевих штовхає їх на безумства. Ну, стануть вони дорослі, народять дітей. І що дітям пояснюватимуть? І діти бачитимуть не тіло матері ніжне, а якийсь такий приліжковий килимок з арабесками, ще гірше: з якимись потворами, яких вони часто-густо малюють", - заявив Геннадій Онищенко.

Він додав, що тату — крайній ступінь язичництва і сама процедура несе небезпеку зараження та порушення шкірних покривів. За словами Онищенка, небезпечні не тільки пігменти, але і будь-яка хімічна речовина, що вводиться в структуру шкіри.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, у Ліндеманна після секс-скандалу помітили дивне тату.

Як повідомляв Знай.uа татуювання для дівчат: що робити, а що краще ні.

Знай.uа писав, гаряча Астаф'єва блиснула принадами з висоти у Львові, хуліганські кадри.