Сім'я білорусів з міста Сениці, Мінська область вирішила ізолюватися у своїй квартирі на карантин щоб уникнути коронавірусу.

Про це пишуть білоруські ЗМІ.

У сім'ї є батько-підприємець, мати у декретній відпустці, діти у віці 4 і 8 років, а також чотирьохмісячне немовля.

Для того щоб уникнути необхідності контактувати з цивілізацією, родина запаслася продуктами, дезінфекторами і масками. Як мінімум, наступні три тижні вони з дому не виходитимуть.

Коронавірус // gettyimages
Коронавірус // gettyimages

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

"Звичайно, звучить все досить параноїдально, розумію. Знайомі дивляться на нас, як на ненормальних. І мені ця затія самому не дуже-то подобається. Але якщо ми самі про це не замислимося, то хто вирішить проблему? Зараз же не тільки коронавірус ходить, зараз час звичайних застуд, інших сезонних хвороб. І як зрозуміти, що це? По собі знаю: відправив свого водія додому без лікарняного, лише б він не розносив інфекцію. Він: «Та ні, мені нормально», — а сам чхає, кашляє. Тобто поводиться як багато білоруси, «саме пройде", - говорить Олександр, голова родини.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше медики пояснили, хто особливо ризикує померти від коронавірусу.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Ляшко назвав хворобу куди страшнішу за коронавірус - в Україні померло 43 людини.

Також "Знай.ua" писав, що коронавірус "зжер" слугу народу і з легкої руки Зеленського відправив його в небуття.