Козача Рада отаманів Росії видала указ, який передбачає заборону цілувати руки священників, а також і самі ікони, адже це може призвести до інфікування смертельним коронавірусом.

Про таке розповів один з російських отаманів Геннадій Ковальов.

Відтак, за його словами, наразі відповідний указ вже розісланий по усій Росії, а точніше по їх регіональних організаціях.

церква
церква

"Офіційно наказ розісланий по нашим організаціям (ради отаманів регіональних козацьких громадських організацій). Забороняється цілувати ікони і все, що пов'язано з дотиками до предметів масового поклоніння. Начебто боремося з вірусом, він же поширюється повітряно-крапельним шляхом, через дотики. Наше завдання - попередити, що це небезпечно, сприяє поширенню інфекції", - заявив він.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Також він додав, що цей рекомендаційний указ діятиме до того моменту, поки не зникне загроза поширення коронавируса.