Знаменитий німецький спортивний бренд Puma звинуватили в нацизмі через кросівки. Так, уважні поціновувачі спортивного взуття розгледіли портрет Адольфа Гітлера просто на кросівках. Йдеться про модель Storm Adrenaline з осінньо-зимової колекції 2019 року. Носки і язичок кросівок оформлені чорними лініями, але якщо дивитися на них зверху, то можна побачити обриси обличчя Гітлера, у якого були косий чубчик і короткі вуса, пише "Обозреватель".

Кросівки

Ситуацію ще більше нагнітає той факт, що засновник компанії Puma Рудольф Дасслер і його брат Адольф підтримували нацистський режим і були членами НСДАП. Націонал-соціалісти витрачали багато грошей на спорт, і їхні прихильники мали потребу у великій кількості спортивного взуття. Так Дасслери стали однією з найбагатших сімей Німеччини.

До слова, вітчизняні користувачі соцмереж розгледіли в кросівках Storm Adrenaline не лише Гітлера, але і Миколу Гоголя, чия шевелюра навіть більше схожа на зображення на кросівках.

Популярні новини зараз
Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Обязательно подпишись на наш канал в Viber, чтобы не пропустить самое интересное

Як повідомляв портал "Знай.ua", Страшні бої, відступаючі війська, біженці: унікальні знімки перших днів Другої світової війни, зворушують до глибини душі.

Також "Знай.ua" писав про подвиг маленьких героїв - десятеро дітей відбили наступ нацистів.