Російським дівчаткам не треба ходити в школу, а натомість вони мають вчитися бути мамами в майбутньому. Про марність шкільної освіти для дівчат заявили в РПЦ.

Голова патріаршої комісії з питань сім'ї протоієрей Дмитро Смирнов в ефірі однієї з російських радіостанцій заявив, що дівчаткам не потрібно отримувати шкільну освіту.

Фото: ТАСС/Сергій Бобильов
Фото: ТАСС/Сергій Бобильов

У священика запитали, хто може допомогти виховувати дітей батькам якщо немає бабусь і дідусів. У відповідь Смирнов сказав, що помічників потрібно народити самим. Як приклад він навів одну з парафіянок, яка замість того, щоб віддати одну з молодших дочок до школи, залишила її доглядати за немовлям.

Протоієрей підтримав рішення жінки, заявивши, що важливіше навчити дівчинку доглядати за дитиною, а не писати і читати.

"Чого там в цій школі робити? Вчитися заздрості, обзивання, кепським словами, хамству вчителям? А так вона буде вже готова мама. Все буде вміти", - пояснив Смирнов.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадаємо, що "Загарбник" України піп Всеволод Чаплін віддав Богу душу просто біля храму

Як повідомляв раніше Знай.uа, очманілі клоуни РПЦ "поїхали" остаточно і розігнали дикий фейк про Україну

Також Знай.uа писав про те, що Синод офіційно звинуватив РПЦ в страшному релігійному злочині.