У китайському місті Ухань 36-річний чоловік помер від дихальної недостатності. Це відбулося через 5 днів після того, як його виписали з однієї з тимчасових лікарень, які побудували для боротьби зі спалахом коронавіруса.

Лі Лян вперше помістили в лікарню 12 лютого. Через 2 тижні його виписали, але дали інструкції залишатися під карантином 14 днів.

Дружина померлого розповіла, що чоловік відчув себе погано через 2 дні після виписки з лікарні. Він скаржився на сухість у роті і гази в шлунку.

Коронавірус в Україні, скріншот: YouTube
Коронавірус в Україні, скріншот: YouTube

Чи стало гірше і його відправили в лікарню. Він помер 2 березня.

Популярні новини зараз
Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Кіт випадково спалив будинок і його відправили працювати, щоб відшкодувати збитки Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

Раніше повідомлялося, що президент України Володимир Зеленський провів у Нових Санжарах брифінг, на якому прокоментував ситуацію, що склалася зі спалахом коронавіруса в Україні.

У рамках зустрічі з пацієнтами, які знаходились на обсервації в санаторії Національної гвардії, Зеленський тримав позитивний настрій, жартував, дарував подарунки.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, жителів Санжар покарають за "теплу" зустріч евакуйованих відразу по 8 кримінальним.

Як повідомляв Знай. ua, у Чернівцях дружину хворого на коронавірус терміново вивезли з будинку.

Також Знай. ua писав, що Зеленський приїхав у Нові Санжари після карантину.