Секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данилов заявив, що епідемія смертельного коронавіруса сталася через те, що в китайській лабораторії стався витік.

Про таке він розповів в інтерв'ю "Українському радіо".

Відтак, за його словами, українська сторона вважає, що смертельний коронавірус з'явився на світ через витік в секретній лабораторії F-4 в Ухані.

Данилов, фото: Facebook
Данилов, фото: Facebook

"Ми вважаємо, що саме з цієї лабораторії стався витік, і не треба тут на тварин... що це тварини, змії і т.д. Там є потужна лабораторія, яка була запущена у 2015 році. Ми вважаємо, що саме звідти стався витік", - заявив Данилов.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

До слова, наразі в Україні виявлено першого хворого на коронавірус, а також декілька осіб госпіталізовано з підозрою. Відтак, чернівецькі лікарі зараз відпрацьовують контакти першого пацієнта з коронавірусом, а їх близько 35.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше