У Каліфорнії відправили на карантин черговий круїзний лайнер, де виявили у пасажирів коронавірус. Відтак, ним виявилося судно Grand Princess, яке вже є третім, що ізольовано через смертельну хворобу.

Про це повідомляє видання San Francisco Chronicle.

Як відзначається, круїзний лайнер Grand Princess виконував круїз з Сан-Франциско на Гаваї і повинен був закінчити рейс в суботу, 7 березня, щоправда, цьому так і не судилося статися - командуванню судна прийшов указ терміново повернутися в порт відправлення.

Коронавірус // gettyimages
Коронавірус // gettyimages

Причина - у двох колишніх пасажирів, які були судні в лютому під час круїзу в Мексику, виявили коронавірус. Один із заражених, 71-річний житель передмістя Сакраменто, помер.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Зараз на борту лайнера залишилися 62 пасажири, які також були на борту під час лютневої поїздки в Мексику. Більш того, у 20 осіб на борту виявлено симптоми грипу. На судно планують доставити не менше 200 тестів на коронавірус, щоб перевірити людей, які могли контактувати із зараженими. Наразі він знаходиться біля берегів США.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, 26 лютого у ще двох українців, які є членами екіпажу круїзного лайнера Diamond Princess, виявили китайський коронавірус.

Як повідомляв портал Знай.uа, українські заробітчани показали, що зараз коїться в Італії.

Також портал Знай.uа писав, що 24 з 25 українців, які працюють на круїзному лайнері Diamond Princess, не хочуть, щоб їх евакуювали в Україну.