У Росії, а саме у Владивостоці, на вулицях міста помітили "дитину", яка була за кермом крутої спортивної машини. Щоправда, як пізніш з'ясувалося, то виявився звичайний 18-річний хлопець, який має вкрай унікальну зовнішність.

Про це йдеться в Telegram-каналі LifeShot.

Як відзначається, автомобілісти Владивостока помітили "хлопчика", який був за кермом спортивного автомобіля та "ганяв" по вулицях міста. А коли ж його зупинили, то з'ясувалося, що це давно повнолітній хлопець, який попросту виглядає дуже і дуже молодо.

Унікальний молодик, фото: LifeShot
Унікальний молодик, фото: LifeShot

"Мене вже багато разів знімали. Постійно стикаюся, що мене за дитину вважають. Але мене це вже не засмучує, навпаки, з позитивом ставлюся. Сміюся вже над цим. Звичайно, незнайомі кажуть, та як тобі 18 років, тобі від сили років 15. Показую права і паспорт, все завжди дуже дивуються. Зараз навчаюся заочно і працюю", - розповідає Микита, саме так звати юнака, про свою зовнішність.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Унікальний молодик, фото: LifeShot
Унікальний молодик, фото: LifeShot

Унікальний молодик, фото: LifeShot
Унікальний молодик, фото: LifeShot

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, секс закінчився загибеллю: молода дніпрянка "не витримала" ночі кохання.

Як повідомляв Знай.uа дівчина засунула в рот занадто багато печива і померла.

Знай.uа писав, під Києвом жінка виявила в канаві понівечений труп: витягнув і втопив.