На пресконференції, присвяченій проблемі поширення коронавірусу COVID-19, доктор Сара Коді, представниця департаменту охорони здоров'я округу Санта-Клара, Каліфорнія, розсмішила користувачів мережі нездатністю слідувати своїй пораді. На відео можна побачити, що після надання рекомендації не чіпати свого обличчя, жінка облизує палець для гортання сторінок своєї доповіді.

Про інцидент пише видання Buzzfeed.

"Від сьогодні, починайте працювати над тим, щоб не торкатися свого обличчя. Бо основний спосіб поширення віру трапляється через дотики до свого рта, носа чи очей", - заявила доктор Коді. Пройшло менше хвилини, як лікарка не змогла дотримуватися власних рекомендацій.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Вчені зазначають, що подолати звичку торкатися обличчя дуже важко, але це справді знижує ризик інфікування не лише коронавірусом, але й багатьма іншими хворобами.

Складність задачі не чіпати свою голову користувачі також показали в мемах. Так, наприклад, користувачка соціальної мережі Twitter пропонує спортивний допоміжний засіб у боротьбі зі звичкою.

В окрузі Санта-Клара у Каліфорнія було виявлено вже 11 випадків інфікування на коронавірус.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше новий прем'єр Шмигаль назвав коронавірус головною проблемою України.

Як повідомляв портал "Знай.ua", AliExpress попередила користувачів про затримку обробки і доставки товарів через коронавірус.

Також "Знай.ua" писав, Карантин через коронавірус, як в Україні ізольовуватимуть хворих у випадку епідемії.