Стан трирічного англійського хлопчика Оскара Хаскелла став покращуватися відразу після того, як до його терапії підключили золотистого ретривера з призвіськом Лео.

Про це пише британський таблоїд The Mirror.

Маленький Оскар Саутгемптон страждає на гострий розсіяний енцефаломієліт. Перед тим як він вперше зустрівся з собакою, хлопчика прооперували, і його стан був тяжкий. Він фактично не реагував на зовнішні подразники, і батьків вже готували до найгіршого.

Саме тому їм запропонували спробувати альтернативну медицину і дати поспілкуватися з собакою. Як тільки Лео поклав лапу на руку хлопчику, пульс останнього нормалізувався.

Собака-чудотворець, фото Lyndsey Uglow
Собака-чудотворець, фото Lyndsey Uglow

Популярні новини зараз
Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року
Показати ще

"Це було приголомшливо. Лікарі плакали, це було просто диво. Його обличчя було знерухомлених, він взагалі не ворушився. І раптом посміхнувся", — згадує мати хлопчика.

За чотири роки, які пройшли з моменту інциденту, стан Оскара лише покращується.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше пес врятував життя недолугому господареві. Він став справжньою знаменитістю в мережі.

Як повідомляв портал "Знай.ua", на світ народилося унікальне цуценя кольору вічної весни, кумедні фото.

Також "Знай.ua" писав, що у Києві собака знайшла таке, що змусило господарку здригнутися: історія, у яку важко повірити.