Відомий російський сценарист Артем Голиков в гумористичній манері заявив, що знає, як вилікуватися від смертельного коронавіруса, а також вберегти і себе, і свої рідних від цієї страшної хвороби.

Відповідний допису він оприлюднив на власній Facebook-сторінці.

Відтак, за його словами, ефективний спосіб лікування – це горілка, яка і знищить коронавірус, а також періодичний секс.

"Син сусіда їхав в Канаду в одному купе з міністром охорони здоров'я Китаю, той розповів йому докладні рекомендації як уберегтися від вірусу. Це дуже важлива інформація. Основні симптоми - сухість, почервоніння, тягне до сну, немає бажання працювати. Якщо ви відчули симптоми, не панікуйте, досить швидко випити дві пляшки теплої горілки з содою і лягти в ліжко. А щоб не принести вірус в будинок застроміть в поріг дві шпильки хрестом", - жартома написав він.

Коронавірус, фото: Getty Images
Коронавірус, фото: Getty Images

Популярні новини зараз
Українцям приготували приємний "бонус" до пенсії: хто у черзі на доплати "Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося
Показати ще

Також Голиков додав, що вірус дуже швидко помирає від вогню та радіації:

"На поверхні металу коронавірус живе 12 годин, якщо він молодий, і всього п'ять хвилин, якщо вже зовсім старенький. Вірус гине в відкритому вогні, від удару палицею, від радіації, в кислоті або від старості. Довго спіть, їжте пюрешку з курочкою, гуляйте в парку, пийте коньяк, а також займайтесь сексом".

Скріншот допису

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, коронавірус прийшов в Україну - МОЗ підтвердило захворювання

Як повідомляв портал "Знай.ua", українцям показали перевірені методи захисту від коронавірусу, що радять у МОЗ

Також "Знай.ua" писав, коронавірус в Україні: у Твіттер на жарті показали, як все може бути