Герцогиня Сассекська, дружина принца Гаррі Меган Маркл раптово потрапила у черговий скандал, оскільки відштовхнула принца Гаррі на церемонії нагород Endeavour Fund Awards в Лондоні. Принаймні, так вважають користувачі соцмереж.

Невдоволення викликало відео, на якому Меган і Гаррі спілкуються з гостями. Раптом, в один момент Меган кладе Гаррі руку на плече і м'яко відштовхує в бік. Принца даний момент не збентежив, і він відразу посторонився, щоб пропустити жінку вперед.

Меган Маркл відштовхнула принца Гаррі
Меган Маркл відштовхнула принца Гаррі

Кореспондент Ребекка Інгліш, яка є автором ролика, підписала відео так: "Знайомий прояв прихильності Меган і Гаррі на публіці сьогодні ввечері".

Меган Маркл відштовхнула принца Гаррі
Меган Маркл відштовхнула принца Гаррі

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Фолловеріи порахували, що Меган, навмисно відтягує Гаррі тому й не перериває розмову, щоб пройти вперед.

"Дивіться, як Меган управляє Гаррі... Рука на спині означає: "Забирайся з мого шляху. Дай сконцентрувати увагу на мені". І добре натренований Гаррі робить те, що йому говорять", - з іронією прокоментувала в Twitter британська журналістка і телезірка Кеті Хопкінс.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, повернулися додому? Щасливих Меган Маркл і принца Гаррі помітили в Лондоні.

Як повідомляв Знай.uа Кейт Міддлтон в Дубліні стала дружиною вампіра", яскраві фото.

Знай.uа писав, "Ти вийдеш за мене?" - як зробити пропозицію руки і серця і не отримати відмову.