По всій Італії у в'язницях розпочалися масові заворушення, які вже призвели до загибелі щонайменше 6 людей. Відтак, виною став коронавірус, через який ув'язненим заборонили бачитися з рідними та друзями, аби вберегти їх від смертельної інфекції.

Про це повідомляє видання Mirror.

Відтак, як відзначається, бунти сталися у Неаполі, Мілані, Фрозіноні, Палермо, Барі, Верчеллі, Салерно й Алессандрії, але найбільше лиха заворушення наробили в Модені, недалеко від Болоньї. Саме там десятки ув'язнених підпалили камеру в установі й спробували втекти. Кількох охоронців ув'язнені взяли в заручники. Солдати армії та карабінери оточили в'язницю, щоб запобігти втечі в'язнів у місто.

Коронавірус, фото: Getty Images
Коронавірус, фото: Getty Images

Однак, без жертв бунт не закінчився - загинули шестеро людей. Наразі місцеві чиновники припускають, що причиною смерті двох з них могло стати передозування наркотиків. Крім того, було поранено двох співробітників.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше AliExpress попередила користувачів про затримку обробки і доставки товарів через коронавірус.

Як повідомляв портал "Знай.ua", підступний коронавірус почав переховуватися від очей медиків, як змінилися симптоми.

Також "Знай.ua" писав, що улюблений курорт Порошенка підкосив коронавірус з Китаю, що відбувається на Мальдівах.