Мешканка азербайджанської столиці Айсель Алекберзаде, яка тримала скандальний плакат на акції феміністок, спробувала вбити себе. Відомо, що 24-річна дівчина викинулася з балкону третього поверху житлового будинку.

Про це стало відомо завдяки повідомленням місцевих ЗМІ.

Айсель Алекберзаде, фото: 1news.az
Айсель Алекберзаде, фото: 1news.az

За інформацією журналістів, дівчина залишилася жива, але отримала тяжкі травми. Її доставлено до реанімації Клінічного медичного центру №1, її стан оцінюється як середнього ступеня тяжкості. За фактом порушено кримінальну справу за статтею 125 ("Доведення до самогубства"), ведеться слідство.

Варто нагадати нашим читачам, що Айсель Алекберзаде прославилася тим, що в ході несанкціонованої акції феміністок у центрі Баку, що пройшла 8 березня, тримала в руках плакат з написом: "В*гіна моя, кому хочу - тому даю!", що викликало багато критичних коментарів.

Популярні новини зараз
Українців почнуть жорстоко перевіряти: кому варто приготуватися Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Українцям дали надію: які комунальні тарифи пообіцяли не чіпати Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, чоловіки напали на мітинг до 8 березня, але правоохоронці затримали жінок.

Як повідомляв Знай.uа я тепер не зовсім дівчина - зірка "Зачарованих" Роуз Макгоуен розлучилася з трансгендерною моделлю і знайшла нову кохану.

Знай.uа писав, цькування дівчат з порнокліпу Ліндеманна - хто і за що погрожує їх захисниці.