Колишній шеф-редактор «Царьграда» Юлія Лебедєва розповідає, як першим ділом поводиться людина, яка звільнилася з православного телеканалу. Виявилося, що журналістка, після звільнення з роботи вирушила "підкорювати" Амстердам, який славиться своїми дорослими розвагами. Телеграм-канал "Планерка" розповсюдив відео, яке записала сама Лебедєва. У ролику вона йде вулицею Амстердама і розповідає про свої пригоди.

"Ну що ж? Варто було звільнитись з православного каналу, як відразу поїхала в Амстердам. Нажерлась кексів з відомими інгредієнтами і сходила на вулицю "червоних ліхтарів" за найбільш розпусною білизною. Така я", - говорить Юлія у своєму відео. Також вона залишила кілька фраз в ролику: "Зізнання небезпечної людини" і "Ось що зі мною зробила столиця пороку і розпусти". Варто відзначити, що у своєму Instagram дівчина також опублікувала багато знімків, зроблених на вулицях Амстердама, які підписувала загадковими фразами.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Путінські фанати влаштували перформанс на вокзалі і розцілували поїзд "царя".

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що весілля Собчак і Богомолова порвала "скріпи" на шматки.

Також портал "Знай.ua" писав, що Соколова жорстко підняла на сміх російських пропагандистів.