Скандальна шведська екоактівістка, яка також є улюбленицею знаменитого голлівудського актора Арнольда Шварценеггера, Грета Тунберг заявила, що не буде проводити п'ятничні "кліматичні страйки". А виною став смертельний коронавірус з Китаю.

Водночас, замість збереження екології у світі, дівчина закликала своїх прихильників прислухатися до поради медиків та уникати громадських місць, де знаходиться дуже багато людей.

Ґрета Тунберґ, фото: REUTERS
Ґрета Тунберґ, фото: REUTERS

"Ми, молодь, менше страждаємо від наслідків коронавіруса, але важливо проявити солідарність з тими, хто найбільш вразливий", - написала активістка на власниї сторінках у соцмережах.

Варто зауважити, що кожної п'ятниці, з серпня 2018 року, скандальна Тунберг проводила страйки щодо збереження природи у світі, а пізніше така ініціатива виросла у всесвітній рух "Fridays for future"

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Жан-Поль Готьє вигадав веганський гардероб для Ґрети Тунберґ, огірки і буряк замість одягу

Як повідомляв портал "Знай.ua", роздягайтесь, буде гаряче: глобальне потепління у найближчі 5 років покаже людству справжні аномалії

Також "Знай.ua" писав, кліматологи стривожили прогнозом на 5 років — чекаємо на шторми, цунамі та лісові пожежі