Міністр культури та туризму Туреччини Мехмет Нурі Ерсой повідомив вкрай нехорошу новину любителям літнього відпочинку. Відтак, він заявив, що через коронавірус в країні перенесли на місяць ряд міжнародних заходів, а також планується відтермінувати початок туристичного сезону.

Про це повідомляє українське видання Укрінформ.

"Ми рекомендуємо туроператорам перенести початок курортного сезону на кінець квітня. З нашої точки зору це має сенс. У цьому контексті, у порівнянні з минулим роком, вирішили, що було б набагато доцільніше прийняти менше туристів, а не приваблювати туристичні потоки", - заяви міністр.

Коронавірус, фото - Getty Images
Коронавірус, фото - Getty Images

Водночас міністр охорони здоров’я Фахреттін Коджа додав, що наразі в Туреччині проведено всі необхідні заходи для протидії поширенню коронавірусу та лікування хворих.

Популярні новини зараз
Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

"Наше міністерство завершило підготовку до протистояння коронавірусу. Один або кілька випадків не слід розглядати як епідемію", - підкреслив він.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, ВООЗ оголосила китайський коронавірус глобальною пандемією

Як повідомляв портал Знай.uа, в Італії через коронавірусний карантин люди спустошили полиці супермаркетів

Також портал Знай.uа писав, у Британії шукають добровольців, які за гроші будуть готові заразитися коронавірусом, щоб допомогти знайти вакцину від нової хвороби.