У МЗС Китаю зробили припущення, що в Ухань новий коронавірус могли занести американські військові. Про це написав офіційний представник МЗС КНР Чжао Лицзянь.

Чжао Лицзянь опублікував у своєму акаунті фрагмент виступу глави Центрів з попередження та контролю захворювань США Роберта Редфілда в Конгресі 10 березня.

Там Редфілд зазначає, що у деяких американців, які, як вважалося, померли від грипу, виявили коронавірус.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

[quote author=""]"Коли в США з'явився "нульовий" пацієнт? Скільки людей інфіковані?<…> Можливо, американські військові привезли епідемію в Ухань. Будьте прозорі! Висловіть дані

Як пише гонконзьке видання South China Morning Post, чиновник міг мати на увазі останні Всесвітні військові ігри, які пройшли в Ухани в жовтні 2019 року і в яких брали участь військовослужбовці з США.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Верховна Рада забила паніку через коронавіруса, депутати більше не прийдуть.

Як повідомляв Знай. ua, українцям відповіли на актуальні питання про коронавирусе.

Також Знай. ua писав, що українцям пообіцяли 8 років в'язниці за порушення заходів безпеки.