Під час останнього візиту до Великобританії принц Гаррі і Меган Маркл, які відмовилися від королівських привілеїв, не взяли з собою маленького синочка Арчі Харрісона. Це серйозно стурбувало шанувальників знаменитої (і в світлі останніх подій, досить скандальної) парочки. Деякі вважали, що Меган не взяла з собою дитину на знак помсти. Але з'ясувалося що були й інші причини.

Інсайдер розповів, що малюка залишили в Канаді через побоювання захворіти коронавірусом.

Малюк росте в приватному будинку на острові Ванкувер в Канаді. Але батьки не поспішають показувати його громадськості. До нас доходять тільки розрізнені чутки.

“Він відмінно росте”, – каже джерело про Арчі. “Хапається за речі і піднімається сам. Він починає рухатися, і це дійсно хвилююче.”Саме в Канаді Арчі Харрісон вперше побачив сніг, і він йому дуже сподобався.

“Вони дійсно щасливі”, – додає джерело. – Гаррі – найкращий тато, він просто схиблений на цьому. А для Меган бути мамою, це так природно.”

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Нагадаємо, раніше Знай.ua писав, що Меган Маркл проводжали зі сльозами: величезна втрата для всієї королівської родини.

Нагадаємо, "червона герцогиня" Меган Маркл змусила військових Лондона пускати слину.

Як повідомляв Знай. ua, школяр вибачився за "поцілунок" Меган Маркл перед принцом Гаррі.

Також Знай. ua писав, що принц Гаррі почувається жахливо через королеву Єлизавету II.