Громадянин Уельсу Люк Джонс був героїновим наркоманом, і ця залежність штовхнула його на злочин. Щоб добути гроші на заборонені речовини, звичайного заробітку було недостатньо, тому хлопець зважився на пограбування. Об'єктом злочину він обрав нічний клуб.

Грабіжник підготувався до злочину, придбавши зброю і лижну маску. Також він визначив, в яку ніч у клубі не буде багато людей і дочекався того дня. І ось у призначений час він залетів у приміщення з гучним криком, наказуючи всім лягти обличчям на підлогу і закрити очі. Однак з підвищенням тону Люк перестарався — він настільки налякав дівчину-бармена, що та заплакала.

Пограбування, фото: Facebook
Пограбування, фото: Facebook

Проте у хлопця виявилося добре серце. Він впізнав у дівчині свою знайому і тут же почав її втішати, забувши про мету свого візиту. В результаті гроші в касі залишилися недоторканими, замість цього Люк вхопив налякану дівчину і навіть зняв маску, щоб вона його впізнала і перестала труситися від страху. Таким чином чоловіку вдалося втішити знайому, після чого він спокійно покинув приміщення, не прихопивши ні пенні.

Оскільки у клубі виявилися камери спостереження і одна з них висіла просто над барною стійкою, лице невдалого грабіжника потрапило в кадр. Оперативники швидко вирахували підозрюваного і арештували. У підсумку герой цієї історії відправиться у в'язницю на вісім років. Та це для нього не такі вже й погані новини. По-перше, Люк зможе позбутися від наркозалежності. По-друге, він нічим не заплямував свою совість, а по-третє, у нього буде можливість у разі гарної поведінки вийти на волю умовно-достроково.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Пограбування, фото: Facebook
Пограбування, фото: Facebook

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Пес-Ейнштейн підкорив світ суперздібностями, що під силу найрозумнішій тварині. Власник запевняє, що усьому собака по імені Віскі навчилася самостійно.

Як повідомляв Знай.ua, як на Хелловін — прикордонники переодяглися в горил, аби одурити настирливих тварин, фото

Також Знай.ua писав, вдала відповідь Ґреті Тунберґ, винахідники створили шкіру з кактусів. Двоє мексиканців створюють "шкіру" з кактусів, щоб врятувати тварин і навколишнє середовище