Папа Римський Франциск І здійснив пішу прогулянку Римом, щоб помолитися за кінець епідемії коронавірусу біля хреста, який використовувався у процесії проти пандемії чуми у XVI столітті.

Про це повідомляє католицька медіамережа EWTN через соціальну мережу Twitter.

Римський понтифік пройшовся до церкви Сан-Марчелло-аль-Корсо, де зберігається розп'яття, яке вважається чудотворним. З цією реліквією 1522 року у Римі пройшла молитовна процесія, покликана зупинити Велику чуму - епідемію "чорної смерті".

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Папа Римський пом'янув загиблих від коронавірусу, помолився за здоров'я хворих, а також за кінець епідемії. Окрему молитву за здоров'я отримав медичний персонал, лікарі та медсестри, які задіяні у боротьбі з пандемією і ризикують своїм життям.

Папа Римський Франциск, фото Twitter
Папа Римський Франциск, фото Twitter

Папа Римський Франциск, фото Twitter
Папа Римський Франциск, фото Twitter

Папа Римський Франциск, фото Twitter
Папа Римський Франциск, фото Twitter

Італія особливо тяжко вражена епідемією коронавірусу. Станом на 16 березня у країні зафіксовано 24747 випадків захворювання на коронавірусну інфекцію COVID-19, від якої померло вже 1809 осіб. Італія є другою за тяжкістю ураження від коронавірусу країною світу після батьківщини епідемії Китаю.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Доктор Комаровський зірвав вуаль з коронавірусу: запитання й відповіді.

Як повідомляв портал "Знай.ua", коронавірус перетворив київські ТРЦ на медпункти, - "міряють температуру і відправляють до лікарні".

Також "Знай.ua" писав, що Яценюка в масці екстрено привезли до лікарні "Борис".