Відео польоту італійської авіаційної групи Frecce Tricolori вразило соцмережі ставши символ спротиву країни пандемії коронавірусу COVID-19.

Про це повідомляє видання Popular Mechanics.

Запис розповсюджується у соціальних мережах Facebook і Twitter та на сайті YouTube.

На відео можна побачити, як група з 9 літаків V-подібною формацією летить до італійського узбережжя. Генератори кольорового диму, встановлені на літальних апаратах, залишають позаду ключу слід у вигляді італійського національного прапора. Назустріч пілотажній групі летить інший літак, який на думку інтерпретаторів, символізує коронавірус SARS-CoV-2

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Повна назва команди, відомої як Frecce Tricolori - 313. Gruppo Addestramento Acrobatico, Pattuglia Acrobatica Nazionale (PAN) Frecce Tricolori. Заснована група була ще у 1961 році.

Frecce Tricolori, фото Wikimedia Commons
Frecce Tricolori, фото Wikimedia Commons

З 1984 року й до сьогодні Frecce Tricolori виступають на літаках Aermacchi MB-339-PAN. Це спеціальна модифікація літака для демонстраційних польотів - з нього демонтоване військове обладнання і встановлені генератори диму.

Епідемія коронавірусу стала серйозним ударом по Італії, тому нація гостро потребує консолідуючих сил. В країні зафіксовано 35 713 випадків захворювання та 2 978 смертей від нього.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше українцям показали, як рятують заражених коронавірусом в Італії, атмосферне відео.

Як повідомляв портал "Знай.ua", заробітчанка з Італії поділилася, що чекає на українців через два тижні – "Пройдете цей шлях".

Також "Знай.ua" писав, що нова статистика коронавірусу завела медиків у глухий кут – хвороба поводиться по-іншому у різних країнах.