Телеграм-канал "PORNSTAT/статистика" поширив свіжу статистику щодо віку людей, які захворіли на коронавірус. Виявилося, що для інфографіки були порівняні дві країни – Італія і Південна Корея, і тут же помітили величезні розбіжності в показниках смертності від цієї інфекції.

Так, виявилося, що в Кореї 30% хворих – це люди у віці 20-29 років, і саме вони за статистикою легше переносять коронавірус. Ще один пік захворювання помічається у віковому діапазоні 50-59 (що теж ще некритично, наскільки дозволяє зрозуміти статистика). Літніх людей у Південній Кореї серед захворілих зовсім небагато.

Тоді як в Італії статистика виглядає зовсім інакше. Там майже 60% хворих – це люди у віці від 60 років. Для таких пацієнтів коронавірус представляє вже серйозну небезпеку. "Окреме питання, звичайно, це причина таких розбіжностей: в Італії вірус чомусь поводиться по-іншому або у них просто немає можливості перевіряти молодих (і ті спокійно хворіють вдома)?", - йдеться в повідомленні телеграм-каналу.

Інфографіка
Інфографіка

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Нагадаємо, коронавірус вже у Києві зафіксовано перший випадок зараження "чумою" з Китаю.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що епідемія коронавірусу в Південній Кореї завершилася.

Також портал "Знай.ua" писав, що коронавірус з Китаю набирає обертів, вчені світу б'ють на сполох.