Журнал Playboy заявив про закриття своєї найстарішої та основної американської друкованої версії видання через епідемію коронавірусу. Весняний випуск, який вийде наприкінці березня, стане останнім для 2020 року, і ймовірно, останнім в історії Playboy.

Офіційне оголошення про це вийшло на платформі Medium від імені генерального директора Playboy Enterprises Бена Кона.

Керівник видання пояснив, що закриття друкованої версії журналу обговорювалося ще й до цього, але остаточно прийняти рішення допомогла пандемія коронавірусу.

За оцінками керівництва, коронавірус і світова реакція на нього унеможливлює виробництво номеру належної якості у визначені строки, тому Playboy хоче переорієнтуватися на Інтернет-контент і доставляти інформацію читачам щоденно, а не раз на 3 місяці.

"Ми перейдемо на цифровий формат для усього нашого контенту, включаючи інтерв'ю Playboy, 20Q, радник Playboy та, звичайно, наші моделі Playmate", - йде мова в заяві.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Акцент на діджиталізації як відповіді на відгуки сучасності є лейтмотивом листа, але Кон зазначає: "Друк - це те, з чого ми почали, і друк завжди буде частиною того, хто ми є".

За оцінками експертів, враховуючи тенденції на ринку, вірогідно, що Playboy не повернеться до друкованого формату в США.

Раніше обкладинки журналу Playboy стали легендарними і стали іконічними зображеннями зірок.

Журнал Playboy був заснований Х'ю Хефнером у 1953 році й відтоді став світовим брендом з власними телешоу, товарами, курортами, клубами, видавництвами звукозапису тощо.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше легендарний Playboy уперше прикрасив українець - дівчатка, витирайте слинки.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Модель поголила голову і опинилася на розвороті Playboy: Мені набридло виглядати, як усі.

Також "Знай.ua" писав, що зіркою Playboy вперше стала мусульманка у хіджабі.