Клер Беррет з міста Кінгстон-апон-Халл зареєструвалася в TikTok три місяці тому. З того часу її відео подивилися мільйони разів, а на її акаунт підписалися 145 тисяч осіб. Жінка сподівається, що її популярність продовжить рости, і скоро у неї буде мільйон підписників.

Попри те, що Беррет 40 років, і у неї шестеро дітей, її нерідко приймають за подружку її власного сина. Щоб довести, що вона набагато старша, жінці довелося викласти в інтернет фотографію водійських прав, в яких вказана дата її народження.

Клер Беррет, скріншот: YouTube
Клер Беррет, скріншот: YouTube

Здивовані підписники коментують: "Чесне слово, ти виглядаєш так молодо, що мені здавалося, ми ровесники, а мені 23", "Ти реально виглядаєш на 20, в чому секрет?".

За словами Беррет, її образ в TikTok дуже близький до реальності, хоча бувають дні, коли вона відчуває себе не на 21 рік, а на 121. При цьому жінка стверджує, що у неї є відео, перед якими вона навіть не робила макіяж.

"Коли стаєш мамою, легко забути, якою ти була раніше. Я хочу сказати, що потрібно не втрачати себе і веселитися", - говорить британка.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно
Показати ще

Клер Беррет, скріншот: YouTube
Клер Беррет, скріншот: YouTube

Клер Беррет, скріншот: YouTube
Клер Беррет, скріншот: YouTube

Клер Беррет, скріншот
Клер Беррет, скріншот

Клер Беррет, скріншот
Клер Беррет, скріншот

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, вигнана з України улюблениця Януковича Повалій раптово "покаялася" - "Я коханка, передають у спадок". Співачка зважилась на відверту розмову

Як повідомляв портал "Знай.ua", Тіна Кароль розповіла, де перебуває її син під час карантину — як коронавірус змінив життя співачки.

Також "Знай.ua" писав, що Руслана підкорила силу стихій на висоті 120 метрів, дивовижне відео. У новому кліпі на пісню "Ми вітер" Руслана танцює серед хмар