Засновник американської компанії Microsoft Білл Гейтс закликав людство не панікувати через коронавірус, адже при правильному карантині, який триватиме близько від шести до десяти тижнів, а також за умови інтенсивного тестування населення на ознаки зараження з подальшою ізоляцією інфікованих, смертельна хвороба значно швидко відступить.

Про це повідомляє іноземне видання Cnbc.

"Якщо країна добре справляється з тестуванням та" закриттям ", то протягом 6-10 тижнів вони повинні побачити дуже мало випадків і мати можливість відкрити резервні копії. У поточній фазі є багато випадків у багатих країнах. Завдяки правильним діям, включаючи тестування та соціальне дистанціювання протягом 2-3 місяців, багаті країни повинні уникнути високого рівня зараження", - написав він.

Білл Гейтс, Esquire
Білл Гейтс, Esquire

Окрім цього, бізнесмен зауважив, що люди повинні зберігати спокій, попри обставини, адже при правильних інвестиції буде розроблена вакцина:

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Технології існують для того, щоб зробити це добре, якщо робити правильні інвестиції. Країни можуть працювати над цим разом. Ми створили CEPI - Коаліцію з інновацій з готовності до епідемій, яка виконала певну роботу з вакцинами, але її потрібно профінансувати на більш високому рівні, щоб мати світовий виробничий потенціал у режимі очікування".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, коронавірус вже в Києві, двоє інфікованих доставили в лікарню.

Як повідомляв Знай. ua, українцям розповіли, як зробити антисептик від коронавірусу в будинку.

Також Знай. ua писав, що Атаманюк вказав на наслідки епідемії коронавірусу в Україні.