Моторошний випадок стався у Польщі через коронавірус. Відтак, тамтешній лікар, який повернувся з відпочинку, де й заразився смертельною хворобою, наклав на себе руки.

Про це повідомляє ряд іноземних видань.

Як відзначається, з життя пішов 54-річний консультант гінекології та акушерства Войцех Ракіт, який і скоїв самогубство після того, коли дізнався, що заразився смертельним коронавірусом.

Коронавірус, фото з вільних джерел
Коронавірус, фото з вільних джерел

Відомо, що коронавірус у лікаря виявили після повернення у Польщу з відпочинку. Його колеги зазначили, що після цього загиблий не контактував з пацієнтами. Водночас, на думку близького оточення, причиною смерті стала хвиля ненависті та булінгу в соцмережах.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Лікарні, де працював медик, навіть довелося офіційно заявити, що після поїздки за кордон, де чоловік інфікувався, він припинив займатися діяльністю та більше не зустрічався з пацієнтами. Медики закликали суспільство до більшого співчуття та розсудливості.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, які заходи запроваджують за порушення карантину в різних країнах світу

Як повідомляв портал Знай.uа, карантин триватиме і після 3 квітня: десятки тисяч потенційно заражених повернулися в Україну

Також портал Знай.uа писав, що українцям на карантині повернуть 50% зарплати