На статую Христа-Спасителя в Ріо-де-Жанейро спроєктувати прапори держав, які постраждали від пандемії нового коронавірусу, який почався в Китаї і вже охопив Європу. Це акція солідарності з постраждалими країнами, і прапорів там дуже багато. Про це повідомляє видання ABCNews у своєму Instagram.

Як відомо, висота постаменту Христа-Спасителя становить 39,6 метра, а розмах його рук – 29 метрів. Статуя встановлена в Ріо-де-Жанейро на вершині 710-метрової гори Корковаду.

Що стосується коронавіруса, то у світі вже зафіксовано 227,7 тисячі випадків зараження. Понад 9,2 тисячі людей померли, а вилікувались понад 85,2 тисячі. У самій Бразилії, де проходила акція, зафіксовано 529 випадків зараження коронавірусом, 4 людини померли.

Статуя Христа-Спасителя, фото Reuters
Статуя Христа-Спасителя, фото Reuters

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Нагадаємо, коронавірус вже у Києві зафіксовано перший випадок зараження "чумою" з Китаю.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що епідемія коронавірусу в Південній Кореї завершилася.

Також портал "Знай.ua" писав, що коронавірус з Китаю набирає обертів, вчені світу б'ють на сполох.