У Польщі від коронавірусної хвороби COVID-19 померла 28-річна жителька міста Ланьцут, Підкарпатське воєводство. Вона стала шостою жертвою коронавірусу у республіці.

Про це повідомило Міністерство охорони здоров'я Польщі у соціальній мережі Twitter.

"Ми з жалем повідомляємо, що шоста людина, заражена коронавірусом, померла в лікарні в Ланьцуті (Підкарпатське воєводство). Вона - 27-річна жінка, яка перебувала у важкому стані", - йде мова у повідомленні.

Скріншот Twitter
Скріншот Twitter

Смерть молодої жінки є нехарактерною для коронавірусної хвороби - зазвичай летальні випадки спіткають старших людей. ЗМІ припускають, що у жінки могли бути супутні захворювання, що погіршували її стан і були додатковим фактором ризику.

Популярні новини зараз
ТЦК можуть ходити у цивільному: чим це загрожує Введення графіків відключень води: "Київводоканал" звернувся до споживачів В Україні більше не вимикатимуть світло в деяких регіонах Пенсіонерам доплатять по 940 гривень, але є умови: хто отримає непогану надбавку
Показати ще

Ланьцут - невелике місто у Польщі з населенням близько 18 тисяч осіб. Воно розташоване у Підкарпатському воєводстві у 17 кілометрах від міста Ряшів. До міста Перемишль, яке стало одним з хабів для евакуації українців, від Ланьцута трохи більше 70 кілометрів.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Разумков здав тест на коронавірус, ЗМІ оприлюднили попередні результати.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Італія вимирає від коронавірусу: смертей стало більше, ніж в Китаї.

Також "Знай.ua" писав, що лікар наклав на себе руки, коли дізнався, що заразився коронавірусом.