Надзвичайний випадок стався у Сіднеї. Саме там місцевий мешканець через коронавірус вирішив влаштувати генеральне прибирання в кімнаті і натрапив на унікальну знахідку. Відтак, у коморі він знайшов схованку із сотнею рулонів туалетного паперу сорокарічної давнини.

Про це пише іноземне видання Metro.

Відтак, як відзначається, Майкл Гуіргіс, саме так звати щасливчика, вирішив поприбирати під час карантину та взявся розбирати мотлох у коморі його покійного батька. І вже через деякий час він натрапив на тайник, де знаходилося 270 рулонів туалетного паперу сорокарічної давнини.

Фото знайденого паперу

"Коли я виявив всі ці рулони, у мене було відчуття, що я зірвав джекпот", - зізнався Гуіргіс.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Після цього, у зв'язку з коронавірусом, який викликав ажіотаж з туалетним папером, він вирішив безкоштовно роздати його. Щоправда, охочих виявилось занадто багато, тому чоловік придумав кращий варіант - направити папір до благодійних організацій та будинків для літніх людей.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Меркель порівняла коронавірус з Другою Світовою, що виявилося страшнішим для Німеччини.

Як повідомляв портал "Знай.ua", лікар ошелешила тривожною правдою про коронавірус у Києві - "Заощаджують на тестах".

Також "Знай.ua" писав, Huawei створила штучний інтелект, здатний діагностувати коронавірус.