Знаменита американська модель Рейчел Лінч вирішила скористатися спорожнілим через коронавірус метро в Нью-Йорку та влаштувала вкрай спекотну фотосесію. Відповідні світлини вона оприлюднила на власній Instagram сторінці.

Відтак, під час зйомки дівчина позувала в напівпрозорому комплекті нижньої білизни з рожевим мереживом британського бренду Agent Provocateur. Також вона була одягнена в тілесні колготки і білі босоніжки на високих підборах. А її образ, які стали вишенькою на торті, доповнили крила як у "ангелів".

Рейчел Лінч, фото: Instagram
Рейчел Лінч, фото: Instagram

"Швидше за все, це перший і останній раз, коли я користуюся метро", - коротко та лаконічно підписала свої знімки модель.

Щодо фанатів дівчини, то їм такі світлини дуже сподобалися, і вони засипали модель компліментами, стверджуючи, що вона справжні ангел, який спустився з небес та приніс на землю незбагнену красоту.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Рейчел Лінч, фото: Instagram
Рейчел Лінч, фото: Instagram

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Меркель порівняла коронавірус з Другою Світовою, що виявилося страшнішим для Німеччини.

Як повідомляв портал "Знай.ua", лікар ошелешила тривожною правдою про коронавірус у Києві - "Заощаджують на тестах".

Також "Знай.ua" писав, Huawei створила штучний інтелект, здатний діагностувати коронавірус.