Королева Великобританії Єлизавета ІІ переїхала на тиждень раніше до Віндзорського замку, в якому вона має намір пересидіти весь карантин. Зазвичай Королева переїздить до Віндзорського замку з Букінгемського палацу перед Великоднем. Уже вчора вийшла офіційна заява від Королеви, в якій вона підтримала як жителів Великої Британії, так і усього світу. Хоча Королева повідомила, що вона - також самоізолювалась, вона продовжує працювати приймаючи візитерів по одному, серед таких гостей був і прем'єр-міністр Британії, Борис Джонсон.

Про це повідомляє BBC.

У зверненні Єлизавета попросила усіх самоізолюватись та дотримуватись простих правил превенції вірусу COVID-19. Окрім того, Королева запевнила, що вона і всі члени її родини зроблять усе можливе, щоб підтримати лікарів, які борються з недугою, та людей, які опинилися у страшному становищі невизначеності та страху.

Єлизавета ІІ, фото Уніан
Єлизавета ІІ, фото Уніан

Хоча на словах Королеви Єлизавети її родина об'єднана та буде виступати єдиним фронтом у боротьбі проти COVID-19, усі прихильники життя Британської Монаршої Родини знають, що принц Гаррі та його дружина Меган Маркл не перебувають зараз разом з родиною, а самоізолювались у Канаді, куди пара переїхала після скандального і неочікуваного розриву з родиною та відмови від права на престол.

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Разумков здав тест на коронавірус, ЗМІ оприлюднили попередні результати.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Італія вимирає від коронавірусу: смертей стало більше, ніж в Китаї.

Також "Знай.ua" писав, що лікар наклав на себе руки, коли дізнався, що заразився коронавірусом.