Актор Саймон Рекс, відомий своєю роллю в “Дуже страшному кіно” і телешоу “Джек і Джилл” і “Що мені подобається в тобі”, розповів, як йому пропонували шалені гроші за брехню про Меган Маркл. Про це повідомило видання Just Jared.

За словами 45-річного актора, видання пропонували йому різні суми, аж до $70 000, щоб він дав інтерв'ю, в якому розповів про роман з Меган. Але насправді вони ніколи не зустрічалися.

Саймон Рекс і Меган Маркл: Колаж Spletnik.ru

“Все, що було між нами — ми зустрілися, потусувались і пішли пообідати”, — сказав Рекс журналістам на подкасті Hollywood Raw. --- Ми просто зустрілися на телешоу Cuts в 2005 році і пообідали після нього. Коли спалахнула ця історія, пару британських таблоїдів пропонували мені гроші за брехню. Я сказав “ні”, тому що не збирався брехати і обговорювати королівську сім'ю”

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Маркл міцно взялася за великий талант принца Гаррі, більше помилок не буде: майстерність на найвищому рівні.

Як повідомляв Знай.uа, принц Вільям і Меган Маркл несподівано об'єднали сили: спільна боротьба з головним злом.

Знай.uа писав, принц Гаррі наочно показав, що він найкращий тато: журналісти не стримували сліз.