У Росії, а точніше в Тюмені, п'яна пасажирка напала на водія таксі, який намагався її висадити з автомобіля, коли прибув на місце призначення, та попросив заплатити 130 рублей.

Відео інциденту опублікували в Інтернеті.

Відтак, на кадрах видно, що пасажирка з поки невідомої причини відмовляється виходити з автомобіля. Спочатку жінка лає водія нецензурними словами, викрикуючи, аби він "Пішов нах*й", а потім б'є його по голові.

Скріншот з відео

Водночас, коли зловмисниця побачила перехожих, то почала кричати, що її ґвалтують, але чоловіку, якій відреагував на цю ситуацію досить спокійно, все ж вдалося висадити злісну пасажирку.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що в Росії вже був подібний випадок. Так, у мережі опублікували відео, на якому дівчина в істериці кричить на таксиста, а потім починає бити його. Досить швидко користувачі з'ясували, що учасницею інциденту стала фітнес-тренер Яна Данькова, що проживає в Москві.

Як повідомляв портал Знай.uа, скандальна "Міс Львів" затанцювала під дудку окупантів на телеканалі Путіна.

Також портал Знай.uа писав, що львів'янка Оксана взяла участь у конкурсі Grandma Universe 2020 в категорії красунь 50+.