Сильні світу цього, мільярдери з різних країн сподіваються пересидіти пандемію Covid-19 у розкішних яхтах десь у віддалених місцях.

Мільярдери втікають від коронавірусу на приватних літаках і місяцями перебувають в ізоляції на борту суперях, намагаючись уникнути коронавірусу. Про це пише Daily Telegraph .

За даними лондонського яхт-брокера Burgess, Джонатана Бекетта, багатії шукають способи втекти від пандемії.

"Люди шукають способи перебути цей "шторм" і яхта у хорошому кліматі - непогане місце для самоізоляції", - розповів виконавчий директор Burgess.

Він додав, що зараз є підвищений інтерес до "альтернативних" віддалених місць для круїзів, таких як Аляска, острови в Південній частині Тихого океану та околиці Чилі.

"Одна сім'я орендувала яхту на дев'яти тижнів, і у нас також було два довгострокових бронювання яхт на 130 фунтів (фунтів стерлінгів - ред.) і 230 фунтів", - сказав пан Бекетт.

суперяхта, фото Daily Telegraph
суперяхта, фото Daily Telegraph

Яхт-брокер також рпозповів, що багатії організовують навчання своїх дітей на борту, уроки з приготування їжі від шеф-кухаря яхти та проводять час з екіпажем в машинному відділенні, вивчаючи технології.

На борту таких великої яхти можна легко розмістити запаси на кілька місяців. Втім, влаштувати собі такий "бенкет під час чуми" можуть лтшен дуже багаті люди. Оренда такої суперяхти на тривалий час може коштувати мільйони доларів. Зазвичай вартість складає близько 100 тис. фунтів стерлінгів на тиждень, плюс оплата витрат на персонал та продукти, пише видання.

Побільшало також і запитів на приватні літаки та гелікоптери через те, що регулярні пасажирські авіаперевезення обмежуються. В одній з лондонських компаній розповіли виданню, що лише за кілька днів вони отримали близько 260 запитів на приватні польоти, в той час як зазвичай мають близько 20 на тиждень.
Як повідомляв портал Знай.ua, українська дівчина Джеймса Бонда Куриленко вилікувалась від коронавірусу вдома - що робила знаменитість