У Великобританії на фоні панічного скуповування товарів через короновірус з'явилася нова народна забава. Власники галереї розваг Chapmans Funland у місті Бридлингтон пропонують гостям спробувати щастя і виграти рулон туалетного паперу біля ігрового автомата.

Відвідувачі галереї позитивно і навіть з гумором сприйняли ідею. За словами менеджера галереї розваг Ендрю Чепмена, одна жінка подолала 109 кілометрів, щоб виграти один рулон.

"Я думаю, що паніка навколо купівлі товарів дещо перебільшена. Але якщо ви пройдетеся вниз уздовж Бридлингтона, зможете виграти приз в ігровому автоматі", — розповідає Чепмен.

Деякі з місцевих жителів поділяють думку власників галереї і не бачать причин для судомної скуповування товарів продовольства й продуктів харчування.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Туалетний папір, фото скріншот з youtube
Туалетний папір, фото скріншот з youtube

"Це безглуздо для тих, хто це робить. Я чув, що одна жінка, не знаю з якого міста, наповнила басейн на задньому дворі будинку консервами наполовину. Знаєте, неможливо повірити в щось таке", — каже житель Бридлингтона Пітер Міллс.

Раніше в середу Всесвітня організація охорони здоров'я оголосила про пандемію коронавіруса в світі. Всього в світі більше 122 тисяч заражених коронавірусом, відомо про понад 4 тисячі жертв, понад 66 тисяч осіб одужали.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше