У Чечні є всього один офіційно зареєстрований випадок захворювання COVID-19. Людина, хвора на коронавірус, незадовго до появи перших симптомів, побував у Мецці. Пізніше повернувся на батьківщину і, цілком можливо, вже “порадував” вірусом своїх родичів і знайомих. Зрозуміло, одіозний глава Чечні Рамзан Кадиров не міг залишити це без реакції.

Кадиров заявив, що дотримуватися карантин повинні всі люди, без винятку. І запропонував вельми оригінальний спосіб впоратися з порушниками. Кадиров вважає, що якщо людина свідомо порушує карантин, його потрібно… Вбити! На думку глави Чеченської республіки, це кращий спосіб покарати людину і змусити інших виконувати всі необхідні заходи обережності.
Кадиров завжди відрізнявся своєрідними способами вирішення проблем. Складається враження, що Рамзана Ахматовича взагалі потрібно вбивати все, що рухається. Не залишився без уваги Кадирова і епізод із захворюванням COVID-19. Крім одного офіційно зафіксованого випадку в Чечні є ще три жителя, у яких підозрюють коронавирусную інфекцію. Всі вони незадовго до оголошення карантину побували за кордоном, у тому числі в Туреччині.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Конча Заспа приречена - VIP-пацієнти на власній шкурі відчують українську медицину через коронавірус.

Як повідомляв Знай.uа у школах змінюється розклад через коронавірусний карантин, коли чекати канікул.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Також Знай.uа писав, у Львові аптеки і магазини "включили" особливий режим через коронавірус, що потрібно знати.