Унікальний випадок стався в Америці, а точніше в міста Куз Бей. Саме там місцева жителька допомогла відшукати загубленого хлопчика та "заробила" за це мільйон доларів.

Про це повідомляють іноземні видання.

Відтак, як відзначається, Анна Чарковіч і її чоловік Брайан, саме так звати подружжя, помітили на вулиці дитину, що загубилась та вирішили допомогти, відвівши його додому. Після цього, за словами жінки, їй інтуїція підказала купити лотерейний білет Oregon Lottery Raffle.

Жінка з сертифікатом на мільйон доларів

"Я вирішила, що якщо я зробила щось хороше, то щось хороше має статися і зі мною. Я відчувала, що виграю, і інтуїція мене не підвела. Це карма", - зізнається жінка.

Популярні новини зараз
Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

І слід зауважити, виграшний квиток приніс подружжю кругленьку суму - мільйон доларів.

Наразі переможці вирішили не витрачати виграні гроші до тих пір, поки не стабілізується економіка. "Зараз якесь божевілля. Ми гранично обережні з нашим виграшем", - підкреслив Брайан.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, спокусила долю і стала мільйонершею в день народження - магія чисел і жодних махінацій

Як повідомляв Знай.uа, українська бабуся вибила "хедшот" в прямому сенсі слова, ось він новий чемпіон Counter-Strike.

Також "Знай.ua" писав, що сотні тисяч доларів впали з неба на голову подружжю до 70-ї річниці весілля