Стало відомо, що подружжя з міста Ламбертон (США) до 70-ї річниці весілля зірвали у лотереї великий куш. Про це повідомляє UPI.

Подружжя виграло в лотереї велику суму

Так, Джеймс і Максін Хилликер розповіли, що кожен вівторок протягом десятків років грають в лотерею Cash 5.

"В грі ми використовуємо одні й ті ж числа: дати мого дня народження, чоловіка і трьох моїх сестер. Але ми ніколи не вигравали по-крупному", - сказала Максін.

Однак 27 січня Джеймс виявив, що їх квиток приніс великий джекпот.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Хилликеры несподівано розбагатіли на 768,86 тисячі доларів. Вони сказали, що перемога в лотереї припала як не можна до речі.

"Наступного тижня у нас річниця весілля. А сьогодні мені виповнюється 90 років. Я не можу повірити, що все це відбувається по-справжньому. Просто не можу повірити", - поділився Джеймс.

Подружжя виграло в лотереї велику суму

Подружжя зізналося, що на виграні гроші планують відправитися в круїз і відзначити річницю весілля.

Нагадаємо, що в соціальній мережі Twitter оголосили війну актрисі Ембер Херд, яка била свого колишнього чоловіка Джонні Деппа.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Володимир Дантес час похвалився новим кадром, вирушивши з коханою дружиною в досить теплу Одесу.

Також "Знай.ua" писав, що після розлучення Ембер Херд і Джонні Деппа розгорівся гучний скандал, який досі на вустах у мільйонів.