Коронавірус змушує деякі держави йти на неординарні заходи, щоб не допустити поширення інфекції. Причому деякі з них можна назвати відверто дивними. Наприклад, у Китаї заварювали двері, щоб люди не виходили на вулиці. Були і інші забавні ситуації. У топ вирішив вирватися Афганістан, де рішення влади дійсно дивовижні.

Уряд цієї країни вирішив випустити на свободу ув'язнених, щоб не допустити спалаху епідемії. В цілому планується звільнити 10 тисяч засуджених. Повідомляється, що насамперед будуть звільняти людей, які отримали тюремний термін за легкі злочини, такі як шахрайство або зловживання службовим становищем.

Афганістан і так одна з найбільш небезпечних країн світу. З-за повальної бідності і постійних воєн на території цієї держави, тут зашкалюває злочинність. Складно навіть уявити, що чекає Афганістану після того, як ув'язнені вийдуть на волю. Крім того, з санітарними умовами в тюрмах теж дуже погано. Тому якщо спалахи коронавіруса уникнути і вдасться, є ризик епідемії будь-яких інших вкрай неприємних захворювань.

Нагадаємо, творці Plague Inc дозволять геймерам протистояти коронавирусу, на кону життя мільярдів.

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа, бойовики на Донбасі влаштували вогневу провокацію українським захисникам — стріляли з гранатометів і кулеметів.

Знай.uа писав, в суд за коронавірус: резиденти США подали позов на Китай.