Надзвичайний випадок стався в Америці, а точніше штаті Стаффордшир. Саме там від коронавірусу вилікувався 82-річний чоловік, якого родина вже збиралася похоронити та влаштувала траурне дійство.

Про це повідомляє іноземне видання The Mirror.

Відтак, як відзначається, Сида Ловенбері – так звати 82-річного пенсіонера, у якого напередодні виявили деменцію, з підозрою на коронавірус госпіталізували у місцеву лікарню. І вже після пройденого тесту з'ясувалося, що пенсіонер дійсно хворий на Covid-19.

Після цього родина чоловіка, спустошена цією інформацією, попрощалася з ним та почали готуватися до його похоронів:

"Це був величезний шок, і ми відразу подумали, що він не виживе. Я навіть зателефонував в дім опіки і подякував їм за те, що вони доглядали за ним цей останній рік. Ми були в траурі і почали готувати його похорони".

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Пенсіонер, який поборов коронавірус

Щоправда, медики не відпустили інфікованого на той світ та прописали йому потужний курс антибіотиків. В результаті, через чотири дні його виписали з лікарні, і наразі він повернувся до свого будинку для опіки.

"Це абсолютно диво, і ми не можемо повірити, що він його переміг. Ми були дуже здивовані, почувши, що його виписали. У нього не було проблем із диханням. Неймовірно було, що він здійснив таке чудотворне одужання", - розповів його 51-річний син Девід.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, карантин затиснув в лещатах долю випускників, ЗНО-2020 під великим питанням — що буде далі.

Як повідомляв Знай.uа львів'ян пустять до Бога, але тільки в масках.

Також Знай.uа писав, швидкі тести на коронавірус — у Швейцарії та Німеччині заробили кіоски Corona Drive In. В Європі тепер стало можливо зробити швидкі тести на коронавірус, не виходячи з машини.