З Австралії прийшли кіберновини. Відомо, що місцеві вчені, які співпрацюють з Міністерством оборони Австралії прийняли рішення масово впроваджувати технології, які дозволяють дистанційно вимірювати температуру, визначати кашель, фіксувати температуру тіла і кров'яний тиск.

Такі заходи вчені та співробітники правоохоронних органів впроваджують на фоні поширення covid-19. Про це стало відомо завдяки повідомленням місцевих ЗМІ.

За інформацією журналістів, дану систему планують встановлювати у вуличні камери і дрони, щоб таким чином контролювати поширення інфекції. Як з'ясувалося, у військових цю технологію вже було розроблено, але запровадити її в масове виробництво вирішили тільки зараз.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Нагадаємо, коронавірус може вражати ненароджених дітей, вчені б'ють на сполох.

Як повідомляв Знай.uа головний герой українського "Холостяка" захворів на коронавірус - "Я припинив відчувати".

Знай.uа писав, заплатять за коронавірус: влада оголосила, кому належить "карантинна тисяча".