Жителька Москви, Російська Федерація пошкодила банкноти на суму 65 тисяч рублів, намагаючись продезінфікувати їх в мікрохвильовці від коронавірусу SARS-CoV-2, збудника коронавірусної хвороби COVID-19.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

Жінка поклала гроші в мікрохвильову піч, але майже відразу після того, як пристрій було увімкнено, банкноти почали потріскувати - електромагнітне випромінювання вплинуло на металеву смужку на купюрах, яка почала іскритися.

Своїм досвідом жінка поділилася на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram (зараз цей допис вже видалено).

"Ну я була, скажімо так, "в легкому" шокові, а ви коли-небудь дезінфікували гроші в мікрохвильовці?", - написала жителька Москви.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Пошкоджені в мікрохвильовці гроші, фото Instagram
Пошкоджені в мікрохвильовці гроші, фото Instagram

У публікації жінка розмістила й фото пошкоджених грошей. На ньому можна побачити сліди обпалення на місцях, де знаходилося металізоване покриття.

Як повідомляють російські ЗМІ, оригінальна публікація в Instagram наробила галасу в соціальних мережах і зібрала багато коментарів. Можливо, саме це й стало приводом для видалення посту.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше в Україні закрили пологовий будинок через медсестер, інфікованих коронавірусом.

Як повідомляв портал "Знай.ua", VIP-пацієнтам з коронавірусом не допоможуть гроші, лімузини, охоронці і особисті літаки - всі в звичайну державну інфекційну.

Також "Знай.ua" писав, більше 100 заражених за добу та 9 летальних - у МОЗ повідомили про нові захворювання коронавірусом в Україні.