У суботу, 28 березня, 54-річний міністр фінансів федеральної землі Гессен Томас Шефер був знайдений мертвим на заході Німеччини. У Гессені траур. Про це повідомляє німецьке видання Welt.de.

Як зазначається, тіло політика, яке лежало на залізничних коліях в місті Хоххайм-на-Майні, знайшли працівники служби порятунку.

Прем'єр-міністр Гессена Фолькер Буф'є висловив співчуття родині загиблого і з великим жахом і сумом на звістку про смерть Шефера.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Виходячи із загальних обставин, слідчі припускають, що він покінчив життя самогубством. Політику було 54 роки. Шефер був міністром фінансів у Гессені з 2010 року. Він вважався важливою фігурою у боротьбі з коронавірусом. Він залишив дружину та двох дітей.

"Всі ми шоковані і навряд чи можна повірити, що Томас Шефер помер раптово і несподівано", - цитував Буф'є в заяві Державної канцелярії Гессена в суботу ввечері. "Нам усім зараз доводиться стикатися з його смертю і сумувати з родиною. Наші щирі співчуття спочатку звертаються до його найближчих родичів, і ми бажаємо їм сил і сил у цей важкий час".

Як повідомила прокуратура у Вісбадені та поліція в суботу ввечері, на залізничній лінії поблизу Хохгайма в суботу о 10.20 годину повідомлялося про безжиттю. Подальше розслідування виявило, що це було тіло Шафера.

"У зв'язку із загальними обставинами, великою роботою на місці злочину, допитом численних свідків, ситуацією на місці, а також технічними та кримінально-науковими оцінками та розслідуваннями", як було сказано, слідчі припускають самогубство.

Президент держави Борис Райн був в шоці.

"Я приголомшений! Томас Шафер і я дружили десятиліттями", - сказав колишній міністр ХДС. "Я знаю небагато особистостей, які були настільки ж непохитними, цікавими та надійними, як Томас Шефер. Він уже відсутній! Я не уявляю, що таке формувати політику без нього ".

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше