У Росії на під'їзді до Ростова спостерігається активне переміщення великої колони військової техніки. Відповідне відео опублікував блогер Фашик Донецький. Незважаючи на епідемію коронавірусу і карантин, військова техніка на російських дорогах активно направляється до цілі. За словами автора відео, місто закривають і вводять військовий стан.

"Ростов. Ніякої епідемії немає. Майже", — написав автор публікації у коментарі до відео.

Скріншот повідомлення

Ролик знятий водієм, який рухався назустріч великій колоні військової техніки.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

"Дивіться скільки техніки йде, прямо, кінця краю не видно. Почалося військове положення", — зазначає автор відео, віщуючи швидке перекриття міста.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, на Донбасі українських воїнів обстріляли з ракетних комплексів, гранатометів та кулеметів — звіт ООС. Противник застосував заборонену Мінськими домовленостями зброю.

Як повідомляв портал "Знай.ua", осатанілі бойовики 15 разів обстріляли українських захисників на Донбасі, в ООС повідомили про поранених. Внаслідок ворожих обстрілів три військовослужбовці Об'єднаних сил отримали бойове ураження.

Також "Знай.ua" писав, українські військові потрапили під кулі окупантів на Донбасі – в ООС повідомили про поранених. Збройні формування Російської Федерації сім разів порушили режим припинення вогню