Наприкінці березня США стали епіцентром розповсюдження коронавірусу. У штаті Нью-Йорк кількість хворих перевищила кількість заражених в Китаї, де зародилася пандемія. Про те, що зараз коїться в "великому яблуці" під час карантину, розповів журналіст Леонід Пашковський в ефірі Нового каналу.

"Я давно планував на деякий час засісти в Нью-Йорку, але коли нарешті прилетів, життя в місті призупинилося через карантин. Повернутися в рідну Білорусь поки що не можу, треба чекати кінця ізоляції. Дональд Трамп обіцяє, що до 12 квітня все закінчиться, але враховуючи, якими темпами в місті розростається епідемія, дуже сумніваюся", - вважає Леонід.

карантин у Нью-Йорку, фото Нового каналу
карантин у Нью-Йорку, фото Нового каналу

На думку лікарів, 80% населення штату Нью-Йорк захворіє, а лікарні вже працюють на межах місткості. Найстрашніше видовище на порожніх вулицях – мобільні морги, обладнані у великих вантажівках. Жителі масово залишають свої квартири і їдуть до родичів.

"Місцеві ЗМІ невпинно пишуть, мовляв, те, що відбувається зараз, багато в чому перевершує за своїми наслідками 11 вересня. При цьому людей на вулицях дуже багато. Це Манхеттен порожній, оскільки туди всі на роботу їздили, а в Брукліні величезна кількість людей на вулицях. Сонце пригріло – люди повалили на природу, їдять, відпочивають, гуляють з дітьми. Судячи з усього, народ не до кінця розуміє, що зараз відбувається в світі", - розповів журналіст.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

карантин у Нью-Йорку, фото Нового каналу
карантин у Нью-Йорку, фото Нового каналу

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, сотні тисяч щасливчиків по всьому світу вилікувались від смертельної хвороби, список країн.

Як повідомляв портал Знай.uа, у США пропонують перечекати пандемію в надійному бункері за тисячу доларів.

Також портал Знай.uа писав, чого українці бояться більше, ніж вірусу – несподівані результати опитування злили в мережу.