Англійський король Георг I ще в XVIII столітті видав незвичайний закон, який не має сенсу в сучасному світі, але досі діє в сучасній Великобританії. Він стосується кожної голубники країни.

Георг I проголосив весь голубиний послід на території держави власністю корони. У зв'язку з цим король зобов'язав всі голубники суворо дотримуватися цей закон.

Таке незвичайне рішення було прийнято королем із стратегічних цілей. Причиною послужило те, що голубиний послід у той час використовували для приготування пороху і він був дуже важливий.

Раніше повідомлялося, що Королева Великобритании Єлизавета II перебуває в доброму здоров'ї і не демонструє ознак коронавирусной хвороби.

Про це стало відомо з офіційної Заяви Букінгемського палацу.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Стурбованість станом здоров'я 97-річної королеви виникло після того, як коронавірус SARS-CoV-2 виявили у принца Чарльза, сина Єлизавети II і спадкоємця престолу. Ознаки хвороби у нього проявилися на цих вихідних.

Британська влада припускає, що принц Чарльз був інфікований не раніше ніж 13 березня, тобто вже після зустрічі з королевою.

Палац, в підтвердження повідомлення про стан здоров'я монарха, також оприлюднив її новий фотознімок.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, палац розповів про здоров'я Єлизавети II після виявлення коронавіруса у принца Чарльза.

Як повідомляв Знай. ua, принц Гаррі попередив Меган Маркл не висміювати королеву Єлизавету II.

Також Знай. ua писав, що британський принц Чарльз одужав від коронавіруса і після самоізоляції почав тиснути всім руки.