В американському місті Лос-Анджелесі існує закон, згідно з яким заборонено облизувати жаб. Як і багато дивні закони, що його внесли після того, як такий процес нашкодив людям.

Жаби виділяють речовину, що деякі лижуть для того, щоб домогтися ефекту наркотичного впливу.

У Лос-Анджелесі на законодавчому рівні заборонили лизати жаб після того, як міські підлітки виявили, що шкіра деяких жаб містить галюциногени.

Жаба, фото: Pixabay
Жаба, фото: Pixabay

Любителі гострий вражень відловлювали жаб і старанно облизували їх, а поліція нічого не могла вдіяти з цим.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Раніше повідомляли, що вчені створили роботів, які повністю з живих клітин і назвали їх ксеноботами. Ці крихітні кульки містять у собі від 500 до 1000 осередків, і мають здатність переміщатися в чашці Петрі, і перевозити невеликі корисні вантажі.

При створенні цього диво робота використовували близько сотні клітин серця і шкіри жаби. І крім того, вчені змогли довести важливість правильного використання алгоритму роботи на своєму суперкомп'ютері.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, порно для панд і сайт знайомств для жаб, або як вчені рятують тварин від вимирання.

Як повідомляв Знай. ua, у мережі показали, як виглядає ринок в Ухані, звідки могла початися епідемія.

Також Знай. ua писав, що вчені створили робота з повністю живих клітин.